Asiguram servicii de curatenie in Bucuresti pentru companiile si persoanele fizice interesate de externalizarea curateniei catre o firma de curatenie profesionala.

Ca si in multe alte domenii de activitate, si in cazul serviciilor de curatenie, externalizarea prezinta o serie de avantaje.
Acestea se traduc in reducerea costurilor simultan cu cresterea calitatii lucrarilor.

Tipuri de servicii curatenie pe care asiguram:

servicii de curatenie la domiciliu

Servicii de Curatenie la Domiciliu (curatenie rezidentiala)

Destinata spatiilor de locuit – case, vile, apartamente, garsoniere. Servicii de curatenie la cerere.

Operatiuni: aspirare praf, curatare pardoseala, covoare/mocheta/parchet, ferestre, usi, obiecte de mobilier, curatare si igienizare baie, bucatarie, curatare obiecte electrocasnice, strangerea si evacuarea gunoiului.

Detalii servicii de curatenie la domiciliu »
Preturi curatenie la domiciliu »

servicii de curatenie comerciala

Servicii de Curatenie Comerciala

Servicii de curatenie destinate companiilor din Bucuresti indiferent de tipul de spatiu. Putem asigura servicii de curatenie birouri, curatenia cabinetelor medicale, a spatiilor comerciale, a unitatilor hoteliere, a punctelor de lucru ale companiilor si altele.

Curatenia se desfasoara conform unei proceduri de lucru ce eficientizeaza costurile, reduce impactul asupra activitatii angajatilor si asigura un nivel de calitate ridicat. Prestarea serviciilor de curatenie comerciala se realizeaza in principal in cadrul unui abonament lunar, dar putem asigura si interventii la cerere.

Detalii servicii de curatenie comerciala »
Preturi curatenie comerciala »

servicii de curatenie industriala

Servicii de Curatenie Industriala

Curatenia industriala se adreseaza spatiilor mari – servicii de curatenie in hale, depozite, fabrici. Intervenim cu echipamente de lucru industriale ce fac posibila curatarea rapida a suprafetelor mari. Avem personal specializat in curatenie industriala.

Detalii servicii de curatenie industriala »
Preturi curatenie industriala »

Servicii de curatenie externalizate versus curatenie cu resurse proprii

Costuri

Servicii externalizate

Scad costurile operationale, sunt eliminate investitiile in echipamente si consumabile de curatenie, costurile cu personalul de curatenie angajat sunt zero. Per ansamblu costurile realizarii curatenie pot scadea cu pana la 70%.

Curatenie pe cont propriu

Costuri ridicate – trebuiesc achizitionate instrumentele, echipamentele si produsele necesare, trebuiesc platite salarii celor care sunt angajati in posturi de curatenie, trebuiesc instruiti. Intotdeauna costurile curateniei vor fi mai ridicate in aceasta formula.

Calitate

Servicii externalizate

Intotdeauna serviciile unei firme de curatenie specializate vor oferi o calitate superioara in raport cu posibilitatile individuale ale clientilor. Personalul este instruit si supravegheat in scopul respectarii procesului de curatenie. Acesta are la dispozitie uneltele, produsele si tehnologiile necesare eficientizarii procesului asa ca va face treaba mai repede si mai bine decat personalul propriu al firmei client.

Curatenie pe cont propriu

In cel mai bun caz, firmele angajeaza unul sau doi oameni pe posturi de curatenie, dar acestia indiferent de bunavointa proprie nu se pot ridica la nivelul unei firme de curatenie din lipsa resurselor, a instruirii, a muncii pe cont propriu vs. echipa. In multe situatii, firmele impun angajatilor proprii sa faca curatenie desi acestia nu au astfel de atributii, iar calitatea curateniei va avea de suferit.