Cum poti gasi o firma de curatenie de incredere in conditiile in care majoritatea isi descriu la superlativ oferta proprie de servicii de curatenie? Intr-adevar, este dificil. Ca urmare, in calitate de specialisti in domeniul curateniei va oferim cateva sfaturi pentru a selecta o firma de calitate.

Ce impresie ati avut la intalnirea cu reprezentantul firmei de curatenie?
Daca cel care face evaluarea spatiului de curatenie nu va inspira increderea necesara sau nu este pregatit sub aspect profesional, poarta haine inadecvate, nu este respectuoasa, intarzie la intalnire, poate ca este mai bine sa renuntati.

Firma are salariati?
Aflati daca firma pe care o vizati pentru servicii de curatenie detine salariati angajati, instruiti si cu experienta de minimum 2 ani. Nu este recomandat sa lasati pe oricine in sediul/locuinta dvs. Desi plecati de la premisa ca este necesar sa aveti incredere, este bine sa aveti anumite rezerve.

Firma foloseste echipamente si consumabile de slaba calitate?
Curatenie profesionala nu se face doar cu mopul. Incercati sa aflati daca firma de curatenie respectiva detine echipamentele potrivite pentru o curatenie eficienta: aspiratoare profesionale, echipamente de spalat mochete, aparate de indepartat mizeria dintre rosturi, echipamente pentru eliminarea grasimii, pentru curatarea jaluzelelor, pentru asigurarea curatenie pardoselilor. Este foarte important sa va documentati inainte, pentru a face o alegere corecta.

Solicitati parerile altora
Recomandarea noastra este sa solicitati firmei de curatenie referinte de la clientii sai. Acest aspect va ajuta sa stiti daca aceasta desfasoara lucrari de calitate.

Tarifele practicate
Majoritatea companiilor practica preturi rezonabile in raport cu efortul desfasurat pentru asigurarea curatenie. Fiti atenti daca pretul include sau nu TVA, daca beneficiati de anumite discount-uri in cazul unui contract pe termen mai lung, suprafata pe care se face curatenia, gradul de murdarie s.a.